Thuiswerk Amstelveen

Door | 1 mei 2018

Amstelveen is een gemeente met 90.000 inwoners. De stad ligt onder Amsterdam-Zuid. Dichtbij is luchthaven Schiphol. Het hoofdkantoor van de KLM en het internationale accountantskantoor KPMG zijn gevestigd in Amstelveen. Zoek je thuiswerk Amstelveen? De dichtstbijzijnde thuiswerkcentrale is gevestigd in Almere. De afstand is 36 kilometer. Waarschijnlijk is dit te ver weg om in aanmerking te komen voor thuiswerk.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Online Enquêtes Invullen
Bijverdienen vanuit huis

Thuiswerk Amstelveen

Het bedrijf Koen Pack en Leen Verpakkingen worden soms genoemd als inpakbedrijf. Het is de vraag of je direct kunt solliciteren voor inpakwerk. De bedrijfswebsites van beide bedrijven maken hier geen enkele melding van. Mocht er extern personeel nodig zijn voor inpakken en ompakken dan zal dit waarschijnlijk geworven worden via het uitzendbureau.

Callcenterwerk

In Amstelveen zijn verschillende callcenters gevestigd. Heb je een goede telefoonstem dan is callcenterwerk een leuke thuiswerkbaan. Livechat Pro is het belangrijkste callcenter en werkt voor grote klanten. Bij hen kun je ook thuiswerken. TopConnect is een klein bedrijfje waar je zowel fulltime als parttime kunt werken. Een van de mogelijkheden is de baan secretaresse op afstand. Bedrijven kunnen een online secretaresse inhuren. Dit werk kan een mooie thuiswerkbaan zijn. Uiteraard moet je wel ervaring hebben als secretaresse. Zonder ervaring kun je werken in een callcenter. Je krijgt dan meestal een training vooraf waar je op moet letten als je met klanten praat. Een van de eisen is bijvoorbeeld dat je geduldig blijft en beleefd.

ZZP’er worden – bijverdienen

Heel veel mensen in Nederland werken al als ZZP’er. Vaak noodgedwongen maar er zijn er ook veel die van de vrijheid genieten om zelf je werktijden te bepalen. Als je in de zorg werkt kun je al snel 20-40 euro per uur verdienen als je voor je eigen werkt. Je dient wel een zorgdiploma te hebben om te solliciteren op een baan.

Schiphol

Er zijn honderden bedrijven op Schiphol die voortdurend personeel zoeken. Inpakwerk op Schiphol is niet ver weg van Amstelveen. Op de luchthaven zijn veel vacatures voor de horeca en de bagageafhandeling. Je hoeft hier niet perse een diploma voor te hebben. Als je wilt werken in de beveiliging dan heb je wel een beveiligingsdiploma nodig.