Thuiswerk Werkendam

Door | 10 september 2018

Werkendam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er wonen ongeveer 27.500 inwoners en in het gelijknamige dorp zelf leven 11.500 inwoners. In de buurt zijn verschillende inpakbedrijven die regelmatig mensen voor thuiswerk Werkendam nodig hebben.

Thuiswerk Gorinchem & Waspik

Het bekende inpakbedrijf Montapacking heeft diverse vestigingen in Nederland. Twee vestigingen zijn in Gorinchem en Waspik. Waspik is 23 kilometer van Werkendam. Montapacking schrijft op hun bedrijfssite dat ze mensen zoeken die binnen een straal van 10km wonen van het inpakbedrijf. Misschien dat ze voor gemotiveerde thuiswerkers minder nauwlettend zijn. Gorinchem is minder dan 11 kilometer van Werkendam en zou geen probleem moeten zijn. In de vestiging van Gorinchem zoeken ze ook productiemedewerkers die voor langere tijd willen blijven (vaste dienst). Het werk is verpakken, sealen, labelen en etiketteren van allerlei producten. Je leeftijd en opleiding zijn niet belangrijk voor het bedrijf. Motivatie is het belangrijkst.

Molenaarsgraaf & Oosterhout

In Molenaarsgraaf staan ook al vestigingen van Montapacking. De afstand naar Molenaarsgraaf is ongeveer 20 km en naar Oosterhout is het 26 km. Het inpakbedrijf zoekt naast thuiswerkers ook orderpickers en loods medewerkers die zowel fulltime als parttime willen werken. Zoek je inpakwerk bij een echt inpakbedrijf dan lijkt Montapacking een prima keus. Het bedrijf verzorgt de pakketten voor honderden webshops in Nederland. Klanten die iets bestellen bij een webshop krijgen het pakket vanuit een loods van Montapacking.

Werkendam vacatures

Van den Heuvel is een constructie- en reparatiebedrijf in Werkendam. Er staan verschillende vacatures open voor monteurs. Het is ook een erkend leerbedrijf. Je kunt er dus terecht voor een stage in de metaal. Tzorg is de regionale thuiszorg in de omgeving van Werkendam. Zoals je weet is er overal in Nederland een tekort aan zorgpersoneel. Als zorgmedewerker kun je werken als ZZP’er (20-40 euro per uur), parttime werken of een fulltime baan aannemen.