Websites testen geld verdienen

Door | 11 september 2018

Met websites testen geld verdienen, dat klinkt goed. Wat moet je precies doen en hoe kom je in aanmerking voor deze mooie thuiswerkbaan?

Websites testen
Bedrijven kunnen zich opgeven bij speciale websites om hun eigen bedrijfswebsite te testen. Zo’n bedrijfssite ziet er vaak wel goed uit maar er steken soms heel wat foutjes in waardoor klanten afhaken in het bestelproces. Ook de opmaak van de website (kun je vinden wat je zoekt) kan een belangrijke reden zijn dat klanten de website verlaten. Door betaalde feedback te krijgen kunnen deze sites zien wat er fout is en wat er verbeterd moet worden. Jouw mondelinge feedback draagt daar dus aan mee. De verdiensten kunnen oplopen tot wel 12 dollar. Een test duurt gemiddeld 20 minuten.

Wie kan meedoen?
Het zijn Engelstalige en Nederlandse websites die feedback zoeken. Een goede kennis nodig van de Engelse taal is dus nodig als je mee wilt doen aan de Engelstalige tests. Verder heb je uiteraard een computer nodig met een microfoon en een goede internetverbinding. Je krijgt je dollars met Paypal toegestuurd. De minimumleeftijd om mee te doen is 18 jaar. Er zijn ook Nederlandse testbureau’s die Nederlandstalige testen verzorgen. Een testbureau rekent bedrijven al snel 2000 euro voor een eenvoudige test. Wil het bedrijf een meer uitgebreide test is dan betalen ze duizenden euro’s.

Voor een website test worden enkele tientallen testpersonen gezocht die hun feedback mogen geven op de onderzochte website. Die feedback spreek je via de microfoon in. Geef je een nuttige bijdrage dan heb je meer kans op andere goed betaalde tests. Je feedback hoeft dus niet lovend of afbrekend te zijn. Het moet nuttig zijn.

Bijverdiensten
Website testen geld verdienen moet je zien als een leuke bijverdienste. Je kunt niet elke dag verschillende tests doen. Niet elke test levert 10-12 dollar op, het kan ook een paar euro zijn.

Meer thuiswerk

Extra verdienen naast fulltime baan
Geld verdienen met YouTube
Geld verdienen zonder geld