Thuiswerk Waspik

Waspik is een dorp in de gemeente Waalwijk. Het heeft iets meer dan 5.000 inwoners. De naam wordt als volgt verklaard: Was komt van Waes (nevelsluier, moeras) en pik zou een vooruitgeschoven land zijn.

Thuiswerk Waspik

Montapacking is een inpakbedrijf in Nederland met 7 vestigingen en 400 medewerkers. Een vestiging is in Waspik. Het bedrijf doet de logistiek voor honderden webshops. Klanten die iets bestellen bij een van deze webshops krijgen de bestelling de andere dag al in huis. Als het druk is dan zullen er tijdelijke krachten ingehuurd worden waaronder thuiswerkers. Het ziet er professioneel uit. Montapacking werd in 2016 verkozen tot Onderneming van het Jaar. Het bedrijf groeide als kool.

Alleen mensen die binnen een straal van 10 km wonen kunnen zich inschrijven voor thuiswerk Waspik. Plaatsen binnen de 10 km zijn Waalwijk, Raamsdonksveer en Kaatsheuvel. Als thuiswerker wordt je per stuk betaald en niet per uur. Ik ben eerlijk gezegd best benieuwd wat een thuiswerker bij Montapacking verdient. Zal dit meer of minder dan het minimumloon zijn?

Thuiswerk Den Helder

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Fotografie – verkoop jouw foto’s
Teksten schrijven voor websites
Administratief thuiswerk

Inpakwerk Oosterhout & Breda

Woon je niet binnen een straal van 10 km van de vestiging in Waspik? Dan kun je wellicht terecht bij een andere vestiging van het bedrijf in Oosterhout, Breda of Gorinchem. Er zijn bijna altijd orderpickers en warehouse medewerkers nodig die fulltime of parttime in de loods willen werken. Het werk is in ploegendienst van 7.00 – 01.00 uur. Werk je liever thuis dan kun je beter solliciteren naar thuiswerk Waspik.

Thuiswerken Noord-Brabant

bijverdienen Bergen op Zoom, bijverdienen Tilburg, Oudenbosch Etten-Leur, thuiswerk Noord-Brabant