Thuiswerk Zwolle en Kampen

Door | 22 oktober 2018

Thuiswerk Zwolle – Hasselt

Op het internet wordt regelmatig gezocht naar Octopus, in feite wordt Octopush Handling Service gezocht. Dit inpakbedrijf voert allerlei werkzaamheden uit voor diverse bedrijven zoals inpakken, ompakken, vullen van displays en sealen. Het is een bedrijf dat vanuit een modern gebouw werkt. Op de site van Octopus staat dat ze thuiswerkers nodig hebben voor het handmatige werk.

Callcenter Zwolle

Een bekend callcenter in Zwolle is Conduent Callcenters. Er zijn 35 Google reviews die het gemiddeld met een 8.2 waarderen. De reviews geven wel een verdeeld beeld. Conduent is een groot internationaal bedrijf met vestigingen in Amerika, Engeland en India. Een tweede callcenter in Zwolle is Quality Contacts dat 14 reviews heeft in Google. Wil je werken als callcenter medewerker dan kun je bij deze bedrijven terecht. Het bedrijf Roscom heeft ook callcenter werk en zoekt tevens mensen voor hun mobiele winkels. Met deze mobiele winkels bezoekt Roscom allerlei plaatsen in Nederland om reclame voor klanten te maken. Roscom werkt vooral voor telecom bedrijven.

Online enquêtes – gemakkelijk bijverdienen
Een snelle en gemakkelijke manier om wat geld bij te verdienen is het invullen van online enquêtes. Je zult van het werk niet rijk worden, het levert tot wel 100 euro per maand op. Hoe groter de enquête, hoe meer je verdient. Er is wel een limiet aan het aantal enquêtes dat je mag invullen.

Kampen bijverdienen

Kampen is een van de grotere plaatsen in de provincie Overijssel met ruim 53.000 inwoners. Arbeid IJsselwelle is een pand waar mensen met een beperking werkzaamheden verrichten. Zoals verpakken, ompakken, montage en assemblage. Het grootste bedrijventerrein van kampen is bedrijventerrein Haatland dat 220 hectare groot is. Er zijn vooral handelsbedrijven en industrie op het terrein. Vacatures lopen vaak via uitzendbureaus of online.

Bijstand & uitkeringen in Zwolle
Zwolle is de op een na grootste gemeente in Overijssel met 126.600 inwoners. Volgens de buurtmonitor van Zwolle zijn er bijna 6400 huishoudens afhankelijk van een uitkering. Ruim 3400 mensen hebben een ww-uitkering. Het aantal bijstandsgerechtigden ligt op 3500 uitkeringen. Een groep van 246 huishoudens krijgen ook bijstand na hun pensioenleeftijd. Dit zijn meestal buitenlandse mensen die niet hun hele leven in Nederland hebben gewoond en daarom onder de AOW grens zitten. Ze krijgen dan een aanvulling van de bijstand. Zo’n 3.5% van de potentiële beroepsbevolking heeft een Wajong-uitkering.

Bijverdienen in bijstand
In Zwolle mag je zes maanden lang bijverdienen in de bijstand. Heb je kinderen tot 12 jaar dan kan dit oplopen naar 30 maanden. Mensen die een medische verklaring kunnen overleggen dat ze eigenlijk te ziek zijn om het minimumloon te verdienen kunnen blijvend bijverdienen. De grens van bijverdienen in de bijstand is doorgaans 200 euro per maand per persoon.