Veel geld verdienen zonder diploma

Door | 21 oktober 2018

Veel geld verdienen zonder diploma, hoe pak je dit het beste aan? Ideeën zijn er genoeg te vinden op het internet maar wat is reëel? Wat zijn de beste mogelijkheden om bij te verdienen.

Marktkraam – eten & spullen verkopen

Als je wel eens over een speciale markt hebt geslenterd dan zul je zeker hebben opgemerkt dat sommige kramen erg goed verkopen. In dit soort werk kun je veel geld verdienen zonder diploma. Je hebt een auto (busje) nodig en vooral een goed idee. Geen t-shirts of zonnebrillen maar iets nieuws, iets waar vraag naar is. In China koop je deze spullen voor een fractie van de verkoopprijs in Nederland. Telefoonhoesjes worden op de markt voor 10 euro verkocht. Bij Action zijn dezelfde hoesjes 2,5 euro. In China zijn ze nog goedkoper.

Foodtruck
Nog beter is meedoen aan een foodtruck festival. Je hebt wel een busje nodig met een klein keukentje. Ben je goed in koken (of je partner) dan kan je veel geld verdienen op een foodtruck festival. Een paar duizend euro op een dag moet zeker mogelijk zijn. Kijk maar eens naar de loempia stalletjes hoeveel die omzetten op een drukke dag. Je kunt natuurlijk ook zelf thuis experimenteren met koken voordat je de stap waagt. Het gaat vooral om een aansprekend idee. In onze woonplaats is ook een restaurant dat niet goede reviews heeft in Google maar wel veel verkoopt door goede aanbiedingen op Social Deal.

Webshop beginnen

Vroeger had je veel technische kennis nodig om een webshop te beginnen maar dat is verleden tijd. Als je nu een hosting account opent dan kun je kiezen uit allerlei gratis thema’s hoe je website er uit gaat zien. Iets over vakantie, auto’s of een zakelijk uiterlijk? Je moet het even aanleren hoe het werkt maar de techniek erachter hoef je niet te kennen. Heb je een goede niche gevonden dan bestellen klanten bij jouw website. Helemaal makkelijk is het als je met dropshipping werkt. Dan doet de groothandel de aflevering van het product. De bestelling van de klant wordt automatisch doorgestuurd naar de groothandel en jij krijgt na afloop een commissie over de verkoop. Dit kan 5-10% van de bestelling zijn.

Binnenlopen met aandelen

Ik weet niet of je het verhaal kent van prinses Mabel? Haar aandelen van het bedrijf Adyen (dat betalingsverkeer regelt) werden 130 miljoen euro waard toen het bedrijf naar de beurs ging. Zij verkocht direct voor 40 miljoen aan aandelen. Haar man had het pakket aandelen 14 jaar geleden gekocht. De prinses kende ook een van de oprichters van het bedrijf. Hoe dan ook, na al die jaren werden de aandelen een vermogen waard. Je kunt natuurlijk ook dit geld verliezen dus wees voorzichtig. De prinses en haar man hadden behoorlijk veel kennis van beleggen en gokten erop dat het een prima belegging zou zijn. Dit is een mooi voorbeeld van veel geld verdienen zonder diploma.

Thuiswerken

20 Thuiswerkbanen
Online enquetes invullen
Geld verdienen met je eigen website