Overijssel

By | 10 april 2016

Thuiswerk inpakwerk Hardenberg en Coevorden

Een actieve thuiswerkcentrale is in de Krim gevestigd in de gemeente Hardenberg (Overijssel). Het streekdorp ligt precies op de provinciegrens van Overijssel en Drenthe. Naar Coevorden (in de provincie Drenthe) is ongeveer 7 km en naar het centrum van Hardenberg is 11 km. Andere plaatsen in de buurt zijn Gramsbergen, Slagharen, Hoogeveen en Zuidwolde.Bijverdienen als testpersoon

Bijverdienen als proefpersoon medisch onderzoek kan een behoorlijk bijverdienste opleveren. Een klein onderzoekje van een dagdeel levert enkele tientjes op terwijl een onderzoek van enkele dagen al snel honderden euro’s oplevert. Het hoogste bedrag op het moment (april 2019) is bijna 7000 euro voor een onderzoek naar multiple-sclerose! Je moet dan wel blijven slapen in de kliniek in Antwerpen en geen alcohol of medicijnen innemen. Meestal worden er wat voorwaarden aan de deelnemers gesteld. Dit hangt van het onderzoek af. In de regel heb je de meeste kans om mee te mogen doen als je tussen de 18-55 jaar bent. Het bedrijf Median heeft geen vestigingen in Overijssel. De dichtstbijzijnde kliniek is in Groningen.

Mail klikken & enquetes

Een van de oudste vormen van online thuiswerken is het klikken op mailtjes van adverteerders. Een click levert een cent op. De verdiensten gaan een stuk harder als je ook bij het programma producten of diensten koopt. Dit kan kleding zijn bij een postorderbedrijf, een verzekering of een weekendje weg naar een vakantiepark. Hoe meer je koopt, hoe meer clicks je verdient. Enquetes invullen kost je daarentegen niets en de verdiensten kunnen tot wel 5 euro oplopen. Als je besluit om hieraan mee te doen dan moet je zeker een extra email adres aanmaken want je zult een berg online reclame gaan ontvangen. Daarnaast zijn een hoop prive zaken van je bekend bij adverteerders.
Werken en toch arm zijn

Bij thuiswerk inpakwerk wordt men vaak per stuk betaald. Je moet dan hard aanpoten om in de buurt te komen van het minimumloon. Werktijden kunnen overdag zijn maar is vaak ook ‘s avonds en/of in het weekend. Ook ander laaggeschoold werk blijft slecht betaald. Vaak moet men concurreren met werknemers uit het buitenland. Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau zijn er 320.000 mensen in Nederland die werken en arm zijn!

Vaste baan in de zorg, techniek of in de bouw

Zou jij ook iets beters willen? In de zorg, techniek en bouw kunnen ze het personeel niet aanslepen. Je krijgt daar een salaris boven het minimumloon met een pensioen, vakantiedagen en andere extraatjes die heel normaal zijn als je een vaste baan hebt. Als ZZP’er beginnen is natuurlijk ook een optie en eenvoudiger te realiseren dan je denkt.

Thuiswerk Overijssel & Nederland

Meer informatie over thuiswerk, inpakken, ompakken, uitpakken, sorteren, labelen, vullen van dozen, mailings verzendklaar maken en licht productiewerk:
Thuiswerk Zwolle en Kampen, Bijverdienen Hengelo Almelo Enschede, thuiswerk snoep inpakken, 14 euro per uur verdienen, aanstekers inpakken