Overijssel

Door | 10 april 2016
Mail klikken & enquetes

Een van de oudste vormen van online thuiswerken is het klikken op mailtjes van adverteerders. Een click levert een cent op. Enquetes invullen levert aanzienlijk meer op, de verdiensten kunnen tot wel 5 euro per enquete oplopen. Je kunt je opgeven bij meerdere aanbieders.
Online Enquêtes Invullen

Thuiswerk Overijssel – ZZP parttime / fulltime

Zou jij ook iets beters willen? Een salaris boven het minimumloon met een pensioen, vakantiedagen, adv dagen, 13e maand, onkostenvergoeding, cursussen en andere extraatjes zijn heel normaal als je een vaste baan hebt. Als ZZP’er beginnen is natuurlijk ook een optie en eenvoudiger te realiseren dan je denkt. Er zijn al 1 miljoen Nederlanders die als zzp’er werken. Beroepen voor thuiswerken: klantenmedewerkster (achter de laptop thuis), secretaresse, thuiskapster, pedicure, tekstschrijver of fotograaf (paar dubbeltjes per foto en duizenden downloads).

Hardenberg en Coevorden

Een thuiswerkcentrale is in de Krim gevestigd in de gemeente Hardenberg (Overijssel). Het streekdorp ligt precies op de provinciegrens van Overijssel en Drenthe. Naar Coevorden (in de provincie Drenthe) is ongeveer 7 km en naar het centrum van Hardenberg is 11 km. Andere plaatsen in de buurt zijn Gramsbergen, Slagharen, Hoogeveen en Zuidwolde. Uiteraard wordt je niet betaald per uur maar per stuk zodat je hard blijft doorwerken.

Bijverdienen als testpersoon

Bijverdienen als proefpersoon medisch onderzoek kan een behoorlijk bijverdienste opleveren. Een klein onderzoekje van een dagdeel levert enkele tientjes op terwijl een onderzoek van enkele dagen al snel honderden euro’s oplevert. De hoogste bedragen zijn duizenden euro’s voor een onderzoek naar multiple-sclerose! Je moet dan wel blijven slapen in de kliniek in Antwerpen en geen alcohol of medicijnen innemen. Meestal worden er wat voorwaarden aan de deelnemers gesteld. Dit hangt van het onderzoek af. In de regel heb je de meeste kans om mee te mogen doen als je tussen de 18-55 jaar bent. Het bedrijf Median heeft geen vestigingen in Overijssel. De dichtstbijzijnde kliniek is in Groningen.
Werken en toch arm zijn

Bij thuiswerk inpakwerk wordt men vaak per stuk betaald. Je moet dan hard aanpoten om in de buurt te komen van het minimumloon. Werktijden kunnen overdag zijn maar is vaak ook ’s avonds en/of in het weekend. Ook ander laaggeschoold werk blijft slecht betaald. Vaak moet men concurreren met werknemers uit het buitenland. Volgens het Sociaal Cultureel Planbureau zijn er 320.000 mensen in Nederland die werken en toch arm zijn.

Thuiswerk Overijssel & Nederland

Meer informatie over thuiswerk, inpakken, ompakken, uitpakken, sorteren, labelen, vullen van dozen, mailings verzendklaar maken en licht productiewerk:
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis