Geld verdienen zonder geld

Door | 16 oktober 2018

Thuiswerk inpakwerk
Geld verdienen zonder geld, dat zou vrij eenvoudig moeten zijn? Wanneer je thuiswerk inpakwerk zoekt voor thuis dan zijn er een aantal inpakbedrijven die openlijk adverteren om thuiswerkers en inpakkers. De grote meerderheid van bedrijven doet dat juist niet. Woon je in de buurt van Gorinchem & Waspik, Oudenbosch & Ettenleur, of Middelharnis dan kun je daar bij een lokaal inpakbedrijf terecht.

Geld verdienen zonder geld

Onderstaande tips zijn goed te gebruiken als je wilt bijverdienen zonder geld erin te stoppen. Met thuiswerk kun je tot zo’n 5000/6000 euro belastingvrij bijverdienen. De hoogte van het bedrag hangt af van je persoonlijke situatie (alleenstaand, gezin met kinderen). Medisch onderzoek is een serieuze optie als je honderden euro’s wilt verdienen per maand en geen werk hebt. Je kunt ook spullen verkopen in het pandhuis (direct cash) of spullen verkopen via sites als Marktplaats.

Online enquêtes invullen
Geld verdienen vandaag nog (pandhuis, bijrijder)
Medisch onderzoek (testpersoon zijn in een kliniek)
Geld verdienen met YouTube (reclame op video’s)
Geld verdienen met handel
Belastingvrij bijverdienen

Website beginnen

Een website hoeft niet meer dan 15-20 euro te kosten per jaar. De domeinnaam kost tot 5 euro voor het eerste jaar. Goedkope hosting is een euro per maand. Een website beginnen is een prima manier als je wilt bijverdienen zonder geld te investeren. Je kunt bijvoorbeeld producten van BOL verkopen op je website zoals elektronica, speelgoed of kleding. Voor iedere verkoop ontvang je dan wat commissie. Dit werk kun je dus heel goed thuis doen als je een gezin hebt. Er zijn genoeg vrouwen die thuis voor kleine kinderen zorgen en tegelijkertijd een leuke website hebben opgezet waarmee ze veel bezoekers trekken. Geen kennis van websites starten? Geen probleem, dit is in een paar maanden te leren bijvoorbeeld via een thuiscursus.

Geld verdienen zonder geld?