Extra geld verdienen tips

Door | 12 september 2018

Extra geld verdienen tips. Welke ideeën zijn bruikbaar op korte termijn en welke op langere termijn? Met welke ideeën kun je veel geld verdienen en welke tips leveren een leuke bijverdienste op?

Pandjeshuis

Als je direct geld wilt verdienen dan is het pandjeshuis een uitkomst. Je brengt er spullen naar toe die je op het moment niet nodig hebt en je krijgt er direct cash voor terug. Je kunt de spullen verpanden (dan haal je het later weer op) of gewoon verkopen.

Klikken op email & enquêtes invullen

Je hebt er vast wel eens van gehoord; klikken op mails van spaarprogramma’s. Een klik levert soms minder dan een cent op. Bijverdienen met het invullen van enquêtes gaat dan een stuk sneller.

ZZP’er worden

Honderdduizenden Nederlanders zijn al ZZP’er geworden en zijn een eigen bedrijf gestart. Dit is een van de beste extra geld verdienen tips omdat het goed gecombineerd kan worden met een andere baan. Als ZZP’er kun je bijvoorbeeld een of meerdere dagdelen werken naast je bestaande baan. In de zorg en ICT is veel werk voorhanden en worden veel ZZP’ers ingehuurd. Heb je nog geen geschikt diploma? Kijk dan eens rond voor een thuiscursus. Binnen een jaar kun je een goed diploma behalen en werk doen dat heel wat beter betaald dan thuiswerk inpakwerk.

Geld verdienen met YouTube

Een mooie thuiswerkbaan is geld verdienen met YouTube. Begin je eigen videokanaal en trek duizenden bezoekers. Het is tegenwoordig wel moeilijker geworden dan vroeger. Je moet nu eerst 1000 abonnees hebben voordat je lucratieve reclame op je video’s mag zetten. Een Zweedse student verdiende verleden jaar 17 miljoen dollar met YouTube! Een stuk gemakkelijker is Geld verdienen met eigen website of blogger worden.

Thuiswerken

Administratief thuiswerk
Online Enquêtes Invullen
Thuiswerk inpakwerk, Spaaractief