Oudenbosch Etten-Leur

Door | 10 april 2016

Oudenbosch inpakwerk

AMC Co-Packing is een groot co-packer in Oudenbosch. Er werken ongeveer 20 vaste medewerkers. Het bedrijf doet zowel inpakken, ompakken als verpakken. Omdat de levertijden kort te houden en piekperiodes op te vangen wordt met een groep flexwerkers gewerkt. Sommige non food kan uit kostentechnisch oogpunt door thuiswerkers worden ingepakt. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website amc-co-packing.nl/input_overige_diensten.html
Thuiswerk Amsterdam

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
fotografie
teksten schrijven
Administratief thuiswerk

Inpakwerk Etten Leur

In Etten Leur zitten verschillende grotere verpakkingsbedrijven die inpakken en verpakken voor andere ondernemingen. Op hun bedrijfswebsites staan geen vermeldingen van thuiswerk. Nomi werkt samen met de WSW-groep. Dit is de sociale werkvoorziening van West Noord-Brabant met 3000 medewerkers.

Dordrecht inpakwerk

Dordrecht ligt zo’n 35km van Oudenbosch in Zuid-Holland. Hier is inpakbedrijf Blokpak gevestigd die voor diverse landelijke bedrijven heeft ingepakt. Meer informatie op Inpakwerk & thuiswerk Zuid-Holland.

Thuiswerkcentrales West-Brabant

De Anjer Thuiswerkcentrale is gelegen in het dorp Kruisland in de gemeente Steenbergen. Er is geen website of enige andere informatie van het bedrijf te vinden. Nobie Thuiswerkcentrale ligt in de Moer 4 km van de Efteling bij Tilburg. Naburige steden zijn Oosterhout, Tilburg, Waalwijk, Breda, Raamsdonksveer en Oisterwijk.

MBO thuiswerk en scholing

Medische beroepen scoorden goed: apothekersassistent en MBO verpleging. Als secretaresse kan je thuis achter je eigen laptop voor verschillende opdrachtgevers werken. Er zijn zowel korte cursussen bij van enkele maanden tot volledige opleidingen met stage lopen. De opleiding kan van de inkomstenbelasting afgetrokken worden als het een cursus betreft die te maken heeft met een toekomstig beroep.
Thuiswerk Oudenbosch & bijverdienen

Tags: bijverdienen, thuiswerk Oudenbosch, Etten Leur, thuiswerken, inpakwerk, thuiswerkbaan bijverdienen Tilburg,, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, bijverdienen WW , belastingvrij bijverdienen