Bijverdienen Sittard Geleen

Door | 17 maart 2018

Bijverdienen Sittard of Geleen? Dit komt dan goed uit want in Hoensbroek zit een thuiswerkbedrijf dat regelmatig op zoek is naar thuiswerkers. Je moet bereid zijn om minimaal 56 uurtjes thuiswerk te verrichten als dit nodig is. Vaak is het werk ook in het weekend. Het werk betreft vaak mailings. Je moet dan dingetjes inpakken, enveloppen vullen, etiketten plakken of vouwwerkzaamheden. Er is af en toe ook typewerk maar je moet hiervoor wel een typediploma hebben.

Thuiswerk banen Sittard Geleen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerk
ZZP’er worden (parttime/fulltime)
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Voorwaarden bijverdienen Sittard
Verder zijn er wat aanvullende voorwaarden zoals een minimale leeftijd van 15 jaar, Nederlandse taal kennen en zeer gemotiveerd zijn om te gaan thuiswerken. Ook moet je thuis verzekerd zijn tegen diefstal. Het is geen vakantiewerk. De betaling is zoals gebruikelijk in stukloon. Je krijgt niet per uur betaald. Dit betekent (zeker in het begin) dat je verdiensten per uur onder het minimumloon zullen zijn.

Bijverdiensten doorgeven aan uitkering
Men mag maximaal 520 euro per maand bijverdienen. Het thuiswerkbedrijf houdt dit bij. Je verdiensten worden namelijk aan de belastingdienst doorgegeven. Je moet dus bij de uitkeringsinstantie doorgeven dat je gewerkt hebt. Doe je dit niet dan zal de uitkeringsinstantie dit vermoedelijk zien bij je jaaropgave die de belastingdienst voor je bijhoudt. Wil je dus graag thuiswerken dan is HPS een aanrader. Inschrijven kan via de website.

Post bezorgen Sittard op scooter

Postnl werkte vroeger met vaste postbodes die het niet slecht hadden bij het bedrijf. Postnl zocht manieren om geld te besparen en kieperde veel postbodes uit de vaste dienst. Hiervoor in de plaats zijn losse medewerkers gekomen die iets meer dan het minimumloon verdienen. Ook zijn ze multifunctioneel inzetbaar: reclame bezorgen hoort erbij. Vergeleken met thuiswerk betaalt Postnl wel beter. Je werkt meestal niet meer dan 15 uur per week (5 x 3 uur). Maar het kan ook 4 of 12 uurtjes zijn. Een van de banen is postbezorger met een Piaggio scooter. In Sittard (en omgeving) breng je tot 45 kg post rond op deze scooter. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan.

Thuiswerk Limburg

Thuiswerk Limburg
50 Euro per uur verdienen
Thuiswerk cursus