Groningen

Door | 10 april 2016

Enqueteur & mystery shopper bij TNS NIPO

TNS NIPO is een bekend marktonderzoekbureau in Nederland. Ze hebben vaak mensen nodig om enquetes af te nemen. NIPO zocht enqueteurs o.a in de stad Groningen. Men gaat voor dit werk naar bepaalde mensen en bedrijven om een enquete af te nemen. Een auto is noodzakelijk (behalve in de grote steden) en men moet 10 uur per week beschikbaar zijn. Ook voor mystery shopper is regelmatig werk beschikbaar. Men moet wel een keuze maken tussen enquetes afnemen en mystery shopper want men mag ze niet beide verrichten. Meer informatie is te vinden op de site tns-nipo
Thuiswerk & bijverdienen Groningen

Online Enquêtes Invullen
Administratief thuiswerken
Digitaal thuiswerk

Thuiswerk Stadskanaal

Thuiswerkcentrale de Grens is gevestigd in Stadskanaal. Het bedrijf heeft echter geen website noch enige andere pagina met informatie.

Thuiswerkcentrale Wildervank

Thuiswerkcentrale Rokla is gelegen in het dorp Wildervank in de gemeente Stadskanaal. In de gemeente wonen ongeveer 20.000 mensen. De centrale heeft geen website.

Delfzijl

In Delfzijl is inpak- en productiewerk in de havens te vinden. In Appingedam is een bedrijf dat inpakwerk aanbiedt.

Veendam en Hoogezand

Werk in Veendam en Hoogezand

Oldambt

Winschoten – Oldambt

Dataverwerking en zzp-ers

Mensen die flexibel willen thuiswerken of thuis wat willen bijverdienen kunnen misschien terecht bij het bedrijf Indat uit Groningen. Focus van het werk ligt op dataverwerking, administratie en back office klussen maar er zou ook regelmatig werk zijn in de horeca, bij koeriersbedrijven of voor evenementen. Wil je ook graag een flexibele baan als administratief medewerkster of in de internet sector maar je hebt geen goed diploma? Kijk dan eens rond bij Goedkope thuiscursus om wat ideeen op te doen. Een eigen website (of webshop) maken + registreren + op het internet zetten kan al vanaf 15-20 euro per jaar. Er zijn thuiscursussen die uitleggen hoe je dit het best kan aanpakken.