Thuiswerk Castricum Heiloo

By | 2 mei 2018

Castricum is een gemeente in Noord-Holland met 35.000 inwoners. Veel mensen hier zijn op zoek naar thuiswerk. De thuiswerkcentrale West Friesland zou een goed adres zijn maar de centrale is gevestigd in Enkhuizen (68 km). Er wordt ook veel gezocht op het internet naar een thuiswerkcentrale in Alkmaar. Vermoedelijk is dit het re-integratiebedrijf WNK Personeelsdiensten.

Thuiswerk banen

Administratief thuiswerk
Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Bijverdienen vanuit huis

Oppaswerk

Er staan relatief veel mensen in Castricum als oppasser bij Oppasland ingeschreven. Het is natuurlijk een echte thuiswerkbaan die nog voldoening geeft ook. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen zich inschrijven. De inschrijving is gratis. De site brengt mensen bij elkaar. Over het loon zal waarschijnlijk onderhandeld moeten worden. Het is dus belangrijk dat je weet wat het minimumloon is en welk loon gangbaar is bij ervaring.

Heiloo

Thuiswerk vacatures in Heiloo zijn zeer schaars. Er zijn banen zonder diploma bij de AH en als koerier bij een postbedrijf. In verzorgings- en verpleeghuis Zorgvilla Van Hollant Craenenbroeck hebben ze regelmatig personeel nodig maar daarvoor heb je wel een diploma nodig. Een thuisstudie IG Verzorgende duurt 18 maanden en daarbij behaal je een erkend diploma inclusief stage lopen. Je kunt dan als zelfstandige gaan werken (minimaal 20 uur per uur) of parttime/fulltime werk gaan doen bij een instelling. Wil je liever in de ICT werken? Leer dan een beroep op minimaal MBO 4 niveau. Werk op een lager niveau wordt straks door robots en/of computers gedaan.