Thuiswerk verdiensten

Door | 13 oktober 2018

Wat verdien je nou eigenlijk met thuiswerken? We hebben eens een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet van thuiswerk verdiensten. Waarin zowel de voordelen als nadelen vermeld zijn.

Enquêtes invullen

Als je meedoet aan een online enquête dan verdien je daarmee punten. Hoe langer de enquête is hoe meer punten je doorgaans krijgt. De punten kunnen later ingewisseld worden voor waardebonnen die je bij bekende webshops kunt inleveren. Soms kun je ook geld krijgen dat dan via Paypal wordt gestuurd. Je kunt met enquêtes meer geld verdienen dan met mailtjes klikken. Misschien dat je 100 euro aan waardebonnen bij elkaar kunt verdienen. Er zitten dan ook bonnen bij voor producten waar je weinig aan hebt.

Email klikken – 1 cent

Bijverdienen met het klikken op een mailtje was vroeger erg populair. Je verdient hiermee 1 cent per mail. Als je op honderd mails klikt dan verdien je 1 euro. Je krijgt niet onbeperkt email toegestuurd dus de bijverdiensten zijn begrensd. Als je echt je best doet dan kun je een paar tientjes bijverdienen per maand. Zorg dat je regelmatig je mail controleert want soms sturen ze een bevestigingsmail en als je die niet bevestigd verlies je je opgebouwde punten (= je geld). Voor dit soort thuiswerk kun je het best een extra email adres aanmaken zodat niet heel je mailadres volloopt met reclame mailtjes.

Snoep inpakken

Snoep inpakken staat bekend als een thuiswerkbaan. Er zijn een aantal inpakbedrijven waar je terecht kunt voor inpakwerk. Je zult zeker niet 14 euro per uur(of meer) gaan verdienen met dit simpele werk. Als je thuiswerkt dan wordt je per stuk betaald en ligt je uurloon doorgaans dik onder het minimumloon. Werk je bij een in een loods van een inpakbedrijf dan moet je minimaal het minimumloon verdienen.

Administratief thuiswerk & telefoon

Administratieve thuiswerken kan vaak vanuit huis gedaan worden en is een echte thuiswerkbaan. Denk hierbij aan werk als data entry waarbij je gegevens invoert van bedrijven via jouw computer. Je moet wel een typediploma hebben of werkervaring. Het werk kun je krijgen via een (online) uitzendbureau.

Website beginnen

Van de week nog gelezen, de omzet van speelgoedwinkels is de afgelopen tien jaar met 40% gedaald. De online verkopen daarentegen zijn sterk gestegen. Iedereen kan tegenwoordig een goedkope webshop of website online zetten en producten van BOL, Coolblue of Wehkamp verkopen. Ook jij. Heb je nog geen kennis hoe je dat moet aanpakken? Kijk dan eens voor een thuiscursus webshop beginnen. Een vooropleiding is niet vereist. Binnen een aantal maanden leer jij hoe jij je eigen website opzet. Meld je aan bij BOL om spullen te verkopen en je kunt beginnen met geld verdienen vanuit je eigen huis.

Medisch onderzoek – proefpersoon

Medische bedrijven hebben proefpersonen nodig om te kijken wat de bijwerkingen zijn van een bepaald geneesmiddel. Op het internet staan verschillende bedrijven die medisch onderzoek verrichten en proefpersonen zoeken. In de advertentie wordt dan uitgelegd om wat het gaat, hoe lang het duurt en voor welke doelgroep het onderzoek geldt. Vooral studenten geven zich op als testpersoon bij medisch onderzoek. Sommige onderzoeken kunnen wel drie weken duren (je slaapt dan in de kliniek) en dan verdien je soms wel meer dan 2000 euro. De meeste onderzoeken zijn korter en de verdiensten liggen dan tussen de 100-500 euro. Nadeel van meedoen: je slaapt in de kliniek en je kunt misselijk worden van de bijwerkingen.

Vlogger worden – YouTube

Vlogger worden op YouTube kan je letterlijk rijk maken. Je moet dan wel een grote schare abonnees opbouwen en dat is natuurlijk niet eenvoudig. Toch zijn er genoeg Nederlanders die van YouTube kunnen leven. Voorbeelden van vloggers met succes zijn video gamers en vrouwen die make-up advies geven. Anderen zijn succesvol met hun YouTube kanaal over koken of kleding maken. Ben jij ergens goed in dan is het wellicht een goed idee om eens op YouTube te beginnen. Het kost je geen geld alleen wat moeite. Nadelen van vlogger op YouTube; je moet een paar duizend abonnees hebben voordat er betaalde advertenties verschijnen op je video’s.

Webcam & chat operator

Werken als chat operator is een echte thuiswerkbaan. Wat je doet is het voeren van erotische gesprekken met mannen. Sommigen zullen in de veronderstelling zijn dat ze serieus aan het daten zijn terwijl jij gewoon het gesprek gaande moet zien te houden. Hoe meer berichtjes jij typt hoe meer thuiswerk verdiensten. Met het werk als chat operator kun je rustig een paar honderd euro bijverdienen naast een andere baan of uitkering. Ga je werken in de webcam wereld dan kunnen de verdiensten hoger liggen. Net als vlogger op YouTube moet je een klantenkring zien op te bouwen die naar jouw komen kijken. De webcam operator zorgt ervoor dat jij online bent, daar heb je geen omkijken naar.

thuiswerk verdiensten, thuiswerken, enquêtes, email klikken, chat operator