Amsterdam

Door | 10 april 2016

Job met thuiswerk in Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam worden vaak medewerkers gezocht voor callcenters. Na een training op het centrum is er bij sommige bureaus de mogelijkheid om thuis te gaan werken. Men handelt dan telefoontjes af van bedrijven waarvan de klanten om informatie bellen. Ook kan men ingezet worden voor de telefonische verkoop van goede doelen zoals loterijen.
Thuiswerk Amsterdam

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
fotografie
teksten schrijven
Administratief thuiswerk

Enqueteur & mystery shopper Amsterdam

TNS NIPO is een bekend onderzoeksbureau in Nederland dat geregeld mensen zoekt die parttime job zoeken. Werkzaamheden zijn enquêtes af nemen bij mensen thuis of een job om als mystery shopper te werken. Men gaat dan bedrijven bezoeken en nagaan of de zaak klantvriendelijk is en hoe de service is. Een aantal keren per jaar heeft NIPO vacatures voor geschikte kandidaten. De training om als mystery shopper te werken vindt plaats bij TNS NIPO in Amsterdam.

Goedkope opleiding

Inpakwerk is moeilijk te vinden in de binnenstad van Amsterdam omdat bedrijven veelal op industrieterreinen zijn gevestigd. In de stad is wel veel vraag naar dienstverlenend werk dat ook nog eens een goed salaris oplevert. Bij uitzendbureaus is een ruim aanbod van administratief- en ICT werk. Bij deze banen kan bij parttime jobs vaak vanuit huis gewerkt worden. Dit is natuurlijk ideaal als je met kinderen zit of moeilijk uit huis kunt komen. Heb je geen geschikt diploma dan kan een thuiscursus uitkomst bieden.

MBO & HBO banen thuis

Het is mogelijk om thuis parttime te werken op hbo-niveau. Banen liggen vooral in de ICT branche. Denk hierbij aan online marketeer, webdesigner en programmeerwerk. Solliciteer online via de bekende vacaturesites op het internet. Heb je geen diploma maar wel veel interesse in een toekomstige ICT baan? Op thuisstudie.net staat een mooi overzicht met computer opleidingen. Er is al een cursus als gamedesigner vanaf €99. Een cursus Freelance webdesigner kost 8 maandelijkse termijnen van 22 euro.