Bijverdienen Den Helder

Ook op zoek naar inpakwerk en bijverdienen Den Helder? Thuiswerkcentrale West Friesland is een naam die regelmatig genoemd wordt op het internet. Het is een bestaand bedrijf in Enkhuizen dat inpakwerk verricht en ander thuiswerk aanbiedt. De afstand tussen Den Helder en Enkhuizen is zo’n 58 km. Waarschijnlijk is dit te ver weg om een thuiswerkbaan te vinden.

Thuiswerk Den Helder & Bijverdienen

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Fotografie – verkoop jouw foto’s
Teksten schrijven voor websites
Administratief thuiswerk

Thuiswerkcentrale Alkmaar
Ook Alkmaar (41 km) wordt vaak genoemd als een plaats om te thuiswerken. De thuiswerkcentrale Alkmaar is vermoedelijk het re-integratiebedrijf WNK Personeelsdiensten dat een paar honderd medewerkers heeft. De kans dat je hier komt te werken is alleen als je een bijstandsuitkering hebt en de gemeente je aan het werk wilt zetten in het kader van de Participatiewet.

Bijverdienen Den Helder

De grootste kans op inpakwerk Den Helder is je aanmelden bij een online uitzendbureau. Bekende namen zijn Indeed, Randstad en Nationale Vacature Bank. Bij een uitzendbureau verdien je minimaal het minimumloon. Dit is 9 euro per uur als je 23 jaar bent of ouder. Doe je inpakwerk bij een thuiswerkbedrijf dan wordt je per stuk werk betaald. In de praktijk werk je dan voor slechts een paar euro per uur. Veel bedrijven zitten op het bedrijfsterrein Kooypunt. Je kunt tot een paar honderd euro per maand belastingvrij bijverdienen.

Geen diploma, wel werk

Bij het uitzendbureau kunnen mensen zonder diploma werk krijgen door mee te rijden als belader op de vuilniswagen. De functie is zowel voor mannen als vrouwen.

Callcenter werk

In 2010 sloot callcenter Cendris in Den Helder. Er gingen destijds 150 banen verloren. Er is nog wel een caalcenter in Alkmaar. Het Customer Care Center zoekt regelmatig medewerkers. Je moet een goede telefoonstem hebben en bereid zijn om af en toe in het weekend te werken. Voordat je begint met bijverdienen Den Helder krijg je een training hoe je klanten te woord staat. Bij sommige bedrijven mag je als telefoniste ook thuiswerken mits je een kantoortje hebt waarin je ongestoord kunt spreken.

Schiphol

Schiphol is met 87 km niet echt om de hoek maar je kunt er binnen een uur naar toe rijden. Schiphol is een alternatief waar je zeker aan moet denken als je een vaste baan zoekt. Dit kan zowel parttime werk zijn of een fulltime baan. De nationale luchthaven zal de komende jaren alleen maar groeien en dit betekent dat het aanbod van werk groeit. Zo zijn er altijd wel mensen nodig die in de beveiliging willen werken. De handbagage wordt wel gescand door automaten maar er blijven veel beveiligingsmedewerkers nodig om de tassen nog eens nader te onderzoeken. Dit zijn echte banen waar je een normaal salaris voor krijgt. In de weekenden en ’s avonds krijg je een toeslag. Heb je geen beveiligingsdiploma dan moet je zeker eens kijken of je een korte opleiding kunt volgen.

Thuiswerken Noord-Holland

Tags: Noord-Holland, Amsterdam, Den Helder, Alkmaar, Enkhuizen, bijverdienen Den Helder, thuiswerk, inpakwerk, Schiphol