Noord-Holland

Door | 10 april 2016

Thuiswerk Noord-Holland

Er circuleren op het internet diverse adressen van thuiswerkcentrales in Noord-Holland.
Echter het merendeel van deze centrales is uitgeschreven uit het Handelsregister of er is geen website van noch een andere contact mogelijkheid zoals Facebook en Linkedin. Sommige zijn verhuisd naar het buitenland of naar een andere provincie gegaan. In Enkhuizen is nog wel een actieve thuiswerkcentrale.
Thuiswerk Noord-Holland

Online Enquêtes Invullen
ZZP’er worden
Eigen website/webshop maken
Fotografie – verkoop jouw foto’s
Teksten schrijven voor websites
Administratief thuiswerk

Inpakwerk Assendelft (Zaanstad)

Stepa Afwerking is een bedrijf in Assendelft in de gemeente Zaanstad. Stepa verzorgt inpakken, ompakken, snijden, sealen, monteren, vullen van displays en mailings postklaar maken. Er werken 35 medewerkers en er kan een beroep gedaan worden op een netwerk van 80 thuiswerkers. Mensen kunnen zich online opgeven voor vacatures (stepa.nl).

Enqueteur & mystery shopper Noord-Holland

TNS NIPO is een bekend onderzoeksbureau in Nederland. Ze zoeken regelmatig mensen die parttime willen werken (buitens huis). Men kan enquetes af nemen bij mensen thuis of bedrijven. Dit werk kan ongeveer 10 uur per week in beslag nemen. Een andere mogelijkheid is om als mystery shopper winkels en zaken te bezoeken en te beoordelen hoe het met de klantvriendelijkheid en service is gesteld. Beide banen mogen niet gecombineerd worden van het NIPO.

Koffers kopen Schiphol

Ik weet niet of je weleens Salvage Hunters hebt gezien op televisie? Daarin gaan een paar opkopers op pad langs winkeltjes en proberen dan oude spullen zo goedkoop mogelijk te kopen. Zelf verkopen ze die spullen voor een hoger bedrag. Een leuke bijverdienste en zo iets soortgelijks kun je ook nabij Amsterdam doen. In Diemen wordt ieder jaar 5 x een veiling gehouden van koffers die vergeten zijn op Schiphol. Je biedt dan met een groep nieuwsgierigen op een rolcontainer vol met tassen en koffers. De spullen kun je later doorverkopen op het internet (of zelf houden).Opleiding

Gewoon thuiswerk inpakken levert doorgaans weinig geld op. Administratief en ICT werkzaamheden leveren wel een goed salaris op en er kan vaak (bij part-time jobs) vanuit huis gewerkt worden. Heb je geen diploma dan kan een goedkope thuisstudie uitkomst bieden. Een gewone fotograaf kan een goede/leuke foto voor tientallen euro’s per stuk online verkopen. Heb je interesse in mode maken, verstellen, herstellen of kettingen en oorhangers maken? Een vooropleiding is niet nodig. En als je via je eigen website verkoopt dan hoef je bijna geen geld te investeren. Andere ideeen zijn thuiskapper, inkomstenbelasting invullen, eigen schoonmaakbedrijfje beginnen of detective worden.