Gratis rijbewijs plus vaste baan

Door | 1 april 2019

– Gratis rijbewijs
– Gratis opleiding
– Geen diploma vereist (alleen goede motivatie)
– Vijftigplussers zijn welkom

Gratis opleiding veiligheidsspecialist

Hoe kan dat vraag je je misschien af? Nou er zijn een hoop bedrijven die zitten te springen om personeel. Uitzendbureau LevelPlus en reïntegratiebedrijf Orionis hebben het initiatief genomen om met een bijzonder aanbod personeel te werven voor de chemische industrie en scheepswerven. Men wordt opgeleid tot veiligheidsspecialist die toezicht houdt op werknemers in deze bedrijven of ze wel veilig werken. Er zijn inmiddels al 50 nieuwe krachten gevonden en er zijn zeker nog 100 nieuwe medewerkers nodig. Er gaan steeds meer mensen met pensioen en de Zeeuwse havens groeien behoorlijk mede door de samenwerking met de haven van Gent.

Toezicht houden op laswerk
Lassers bijvoorbeeld werken met lasapparaten. Als veiligheidsspecialist houdt jij in de gaten of ze in een veilige en schone werkomgeving werken. Dragen de lassers goede beschermende kleding? Worden de vrijgekomen dampen goed afgevoerd? Lasrook bijvoorbeeld kan voor irritatie van de luchtwegen en de ogen zorgen. Als veiligheidsspecialist let jij daarop en grijp je zo nodig in. Veiligheid voor alles.

Vijftigplussers & vrouwen
Het beroep als veiligheidsspecialist is lichamelijk geen zwaar werk maar wel een verantwoordelijke baan. Voor vrouwen en vijftigplussers liggen hier kansen. Een goede motivatie is erg belangrijk. Een opleiding en/of diploma is niet vereist om te solliciteren. Andere voorwaarden zijn dat je geen hoogtevrees of claustrofobie hebt en een redelijk goede gezondheid hebt. Uiteraard moet je wel Nederlands kunnen spreken. Je werkt in ploegendienst, de werkweek bedraagt gemiddeld 32 uur. Het standaard salaris bedraagt 1800 euro. Daar komt dan een ploegentoeslag bovenop. Meestal is dit zo’n 30% van het gewone salaris.

Werken in Zeeland
Als je van het aanbod gebruik wilt maken dan moet je wel bereid zijn om in Zeeland te werken. Veel werk is in de Zeeuwse havens van Vlissingen en Terneuzen. Via de autosnelweg A58 ben je in een mum van tijd in Roosendaal of Rotterdam. Heb je nog geen rijbewijs dan wordt je met een busje opgehaald of je rijdt met collega’s mee. Je mag je rijbewijs dan gratis behalen. Zodra je auto kunt rijden dan kun je zelfstandig naar het werk komen. Door de hoge huizenprijzen in de Randstad kopen steeds meer mensen een huis in Zeeland en pendelen dan naar hun werk buiten de provincie.

Thuiswerk vacatures

Top 20 thuiswerk banen
Administratief thuiswerk
Voor je eigen beginnen als zzp’er
14 euro per uur verdienen
Thuiswerk inpakwerk vacatures

Geef een reactie