Thuiswerk Rheden

Door | 10 november 2018

Rheden is een gemeente in de provincie Gelderland met 43.500 inwoners. De gemeente bestaat uit de volgende plaatsen: Velp (17.000 inwoners), Dieren (14.000), Rheden (7600), De Steeg, Ellecom, Spankeren en Laag-Soeren. De gemeente Rheden ligt dichtbij hoofdstad Arnhem. De Gieseplas ligt onder de gemeente Rheden en er boven ligt Nationaal Park Veluwezoom.

Velp

Velp ligt tussen Arnhem en het plaatsje Rheden in. In het centrum ligt de A&H, Action, Odin voedselcoöperatie, Kruidvat, Bakker Bart en diverse horeca gelegenheden. Andere winkels in de buurt zijn Kwikfit, Zeeman en Lidl. Zoek je werk als winkelmedewerkster loop even langs de plaatselijke winkels of ze iemand nodig hebben. Of kijk online of er een baantje vrij is. Supermarkten, horeca en de middenstand hebben doorgaans altijd wel tijdelijk personeel nodig. De Hogeschool van Arnhem ligt aan de rand van Velp. Daar hebben ze leraren nodig en af en toe Administratief personeel.

Thuiswerk & online enquêtes
Thuiswerk inpakwerk is steeds moeilijker te vinden. Een thuiswerkbaan die je steeds meer ziet is callcenter werk vanuit huis. Vaak krijg je eerst een training vooraf bij het uitzendbureau waarna je thuis aan de slag gaat. Je kunt ingezet worden als telefonisch medewerkster voor een landelijk bedrijf als Postnl, Ziggo of een zorgverzekeraar. Mensen die informatie wensen over een bepaald onderwerp geef jij dan antwoord of je stuurt ze door naar de juiste afdeling (van het bedrijf). Wil je direct starten met geld verdienen? Met online enquêtes invullen kun je tot wel 100 euro per maand bijverdienen. De verdiensten hangen af hoe groot de enquête is. De uitbetaling is via Paypal of in waardebonnen van bekende winkels zoals BOL.

Rheden

Industrieterrein Haveland
Op industrieterrein Haveland is 28 hectare groot. Er zijn verschillende bedrijven gevestigd zoals Thomassen Machining, Facility Services, de Meteoor en de Technische Productie die tot februari 2019 van Doesburg naar Haveland verhuisd. Vacatures gaan meestal via het uitzendbureau.

Rheden winkelmedewerker
De Groenstraat is een belangrijke straat in Rheden. De plaatselijke A&H staat hier evenals de Kruidvat winkel, Hubo bouwmarkt en het Post postkantoor. Bij een van deze winkels is de kans zeker aanwezig dat ze personeel nodig hebben. Je kunt het best even langs lopen of anders online kijken of er een vacature open staat.

Thuiswerk Gelderland

thuiswerk Winterswijk Groenlo, Hengelo, Enschede en Almelo, Nijkerk, Aalten